Hvad er Estimatic?

Estimatic er et værktøj til dig der har brug for den hurtigste og bedste måde at sætte handelspris på biler. Estimatic er en semiautomatisk løsning, så du som bruger ikke skal spilde din tid på at fremsøge annoncer, foretage beregninger, mv.

Hvordan virker Estimatic?

Stelnummer, km-tal og stand på det køretøj, der ønskes prissat, indtastes i systemet. Herefter kan du læne dig tilbage og lade Estimatic udføre det ellers hårde og trivielle arbejde. Estimatic finder automatisk de bedst lignende bilannoncer i markedet, og du kommer hurtigt og præcist frem til en handelspris. Estimatic identificerer automatisk udstyr på bilerne og korrigerer handelspris derefter.

Masser af data

Estimatic arbejder med et meget stort datagrundlag. Annoncedata fra de største bilportaler indgår. Også data fra DMR, Standardpriser og fabriksvognkort anvendes. Alt dette er med til at sikre den mest præcise prisfastsættelse.

Fuld dokumentation

Alt dokumenteres i Estimatic. Alt, hvad der fremsøges automatisk, dokumenteres. Alt, hvad brugeren af systemet måtte tilpasse til beregningsgrundlaget, dokumenteres.